Tenet en iyi aksiyon filmi! Yok artık!

tenet filmi

Sinema dünyasının duayen isimlerinden biri olan Michael Caine Tenet için en iyi aksiyon filmi önermesinde bulundu. İşte detaylar.

2020’nin en çok beklenen filmlerinden birisi de Tenet’ti. Ünlü yönetmen Nolan’ın ustalık eseri olarak nitelendirdiği yapım kısa bir süre önce izleyiciyle buluşmuştu. Sadece sinemaların açık olduğu ülkelerde vizyona giren Tenet, Türkiye’de de izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Film genel itibariyle ortalamanın üzerinde bir puan alsa da beklentileri karşılayamadı. Çünkü Tenet ciddi anlamda çok fazla şişirilmişti. Dolayısıyla filmi izlemeye gidenler, şimdiye kadar görmedikleri bir deneyim yaşayacaklarını düşünüyorlardı. Lakin böyle olmadı.

Tenet en iyi aksiyon filmi olabilir mi?

Kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunduran yapıma bir yorum da sinema sektörünün en yaşlı isimlerinden biri olan Caine’den geldi.

tenet filmi

87 yaşındaki oyuncu Tenet’in ciddi anlamda en iyi aksiyon filmi olduğunu söyledi. Elbette bunu filmde oynadığı için söylemedi. Yoksa Caine daha önce pek çok ağır yapımda rol almıştı ki son Batman üçlemesi de bunlardan biri.

Dolayısıyla bu iddia Caine gibi bir isimden gelince sinema tutkunları ister istemez ciddiye alıyorlar. Lakin şimdiye kadar filme bu unvanı layık gören başka biri olmadı. Zaten filmin internet ortamındaki puanları da öyle en iyi aksiyon filmine yaraşacak puanlar değil.

Ant-Man 3 vizyon tarihi belli oldu


Yorumlar kapatıldı.