Nokia Clarity Solo Buds+ ve Nokia Go Earbuds+ geliyor!

Nokia Clarity Solo Buds+

Nokia, akıllı telefon pazarında en iyi günlerini geçirmiyor olsa da, şirket önümüzdeki birkaç ay içinde birkaç ses kulaklığı piyasaya sürmeye hazır. İki yeni TWS kulak içi, Nokia Clarity Solo Buds+ ve Nokia Go Earbuds+, önemli ayrıntıları ve tasarımı ortaya çıkararak FCC listesine girdi.

FCC listesine göre Nokia Clarity Solo Buds+, TWS kulaklıklar için alışılmadık bir tasarıma sahip. Söz konusu kulaklıklar uzatılmış bir gövdeye ve kulak içi tasarıma sahip olacak. Kulaklığın gövdesi, farklı görevleri gerçekleştirmek için kullanılabilen çok işlevli düğmelere sahip. Sadece bir dokunuşla çağrıları çalabilir/duraklatabilir, cevaplayabilir ve reddedebilirsiniz. Sapa uzun süre basmak, hızlı görevleri gerçekleştirmek için sesli asistanı devreye sokuyor. Kulaklık ayrıca cihazın eşleştirme ve pil durumunu gösteren bir gösterge ışığına sahip. Ayrıca şarj için bir USB Type-C bağlantı noktası da tasarlanmış. Nokia Go Earbuds+’a geçiş yapan TWS kulaklıklar, Apple AirPods Pro’dan ilham almış gibi görünüyor. Şemalara göre bunlar AirPods Pro ile neredeyse aynı tasarıma sahip. Kulaklıklar, ince gövdeli bir kulak içi tasarıma sahip.

Nokia Clarity Solo Buds+ ve Nokia Go Earbuds+ geliyor!

İlginç bir şekilde, Go Earbuds+, kulaklıkların kendisinde bir ses kontrolü mevcut. Kulaklıklara iki kez dokunmak sesi artırıyor ya da azaltıyor. Kulaklıkların ayrıca önde Nokia markalı bir şarj kutusu ve altta bir USB Type-C bağlantı noktası var. Hem Nokia Clarity Solo Buds+ hem de Nokia Go Earbuds+, küçükten büyüğe farklı boyutta kulak uçlarıyla birlikte gelecek. Cihazlar artık FCC listesinde olduğundan, Nokia’nın kulaklıklarını yakında duyurmasını bekleyebiliriz.

Sosyal medyada takipçi artırmanın en kesin yolu ortaya çıktı: Bu yöntemi deneyenler fenomen oluyor