Nokia Lumia 625 ‘in Öne Çıkan 5 Özelliği

nokia lumia 625 manset

Büyük ekranı ve hızlı bağlantısıyla Nokia Lumia 625, Xbox oyunları ile her zaman yanınızda!  İşte cihazın sahip olduğu 5 önemli özellik:

Oyun ve uygulama dünyası

Tek tıkla Xbox live uygulamasından birçok kaliteli oyuna ulaşabilirsiniz. İşte bunlardan birkaç örnek: Six-Guns, Tetris, Bliz, Angry Birds, Temple Run, Ice Age Village, Fruit Ninja.

Türkiye’deki Nokia Lumia 625 kullanıcıları, Garanti Bankası ya da CNNTurk gibi yerel uygulamaların da keyfini sürüyor!

Windows Phone Mağaza’da en popüler uygulamalarla birlikte toplamda 165.000’den fazla uygulama var. Ayrıca Instagram uygulaması Lumia cihazlarla kullanılabiliyor.

Here Maps ve Here Drive

Here Maps’in oldukça kapsamlı ve zengin bir içeriğe sahip. Hatta şehirdeki trafik yoğunluğunu bile haritalar üzerinden takip etmek mümkün. Özellikle Live Sight, yani arttırılmış gerçeklik özelliği ile harita deneyimi çok daha başarılı hale gelmiş durumda.nokia_lumia_625_colour_layers

Nokia Müzik

Nokia Mağaza ile 12 milyon şarkıya ulaşabilir ve ön dinleme yaparak istediğiniz parçaları satın alabilirsiniz.

Ya da Nokia Mix radio ile 12 milyon şarkı içinden oluşturulan onlarca müzik listesine ulaşabilir ve tercih ettiğiniz müzik listesini online ve offline (indirerek) olarak dinleme ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Hatta kendi listelerinizi yaratabilir ve onları yine online veya offline olarak dinleyebilirsiniz.

Hatta Nokia Müzik uygulaması üstünden, gelecek konserleri görüntüleyebilir, yer ve zamanlarını öğrenebilir, hatta bilet bile alabilirsiniz!

Nokia’nın CoLoud kulaklıkları, üstün ses kalitesiyle kullanıcıların Nokia Müzik uygulamasından aldıkları keyfi daha da zenginleştiriyor!

Kamera

Nokia Lumia 625’in 5 MP LED flaşlı oto-fokus kamerası, muhteşem görüntüler yakalamayı sağlıyor. Ayrıca cihazın Akıllı Çekim özelliği ile tek dokunuşta birden fazla fotoğraf çekebilir, fotoğraflarınızda istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Sinemagraf uygulaması ile saniyede 15 kare fotoğraf çekebilir, fotoğraflarınıza canlı bir animasyon etkisi kazandırabilirsiniz.

Değiştirilebilir kapaklar

Lumia 625’i turuncu, sarı, parlak yeşil, siyah ve beyaz kapaklarıyla zevkinize göre kişiselleştirebilir, istediğiniz zaman başka bir renkte kapakla değiştirebilirsiniz.

Nokia Lumia 625, 799 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla satışa sunulmuş durumda.

<< Qualcomm İnternet İçin İşlemci Geliştirdiğini Duyurdu