Temmuz kripto paraları yeşertti

Bu 3 altcoin kripto

Geçtiğimiz ay kripto paralarda kırmızı bir çizgi hakimdi. Fakat bu durum yeni ay ile birlikte değişti. Temmuz adeta kripto paraları yeşertti.

Mayıs ayının sonlarında yaşanan düşüş kripto para yatırımcılarını çok olumsuz etkilemişti. Öyle ki bu düşüş sonrasında bazı kripto paralarda yüzde 50’nin üzerinde değer kayıpları yaşanmıştı. Nitekim Haziran ayı bu çizgide devam etti. Yani mevcut olumsuz hava bozulmadı.

Zaman zaman bazı kripto paralar ani çıkışlar yakalasalar da bunlar çok uzun soluklu olmadı. Sonuç olarak Haziran ayı yatay bir çizgide son buldu. Peki Temmuz kripto paralar açısından nasıl geçecek?

Temmuz kripto paraları yeşertti

Elbette bunu ön görmek çok mümkün değil. Zaten bunu öngörebilseydik milyoner olabilirdik. Fakat böyle birşey pek mümkün değil.

Lakin şimdiye kadar geçen süre içerisinde kripto paraların hayli olumlu bir çizgide ilerlediklerini söyleyebiliriz. Yani herhangi bir aksilik söz konusu değil. Elbette bu olumlu havanın ne kadar devam edeceğini kestirmek de güç.

Her zaman olduğu gibi bir kez daha hatırlatalım. Kripto para sektörü oldukça dalgalı ve riskli bir sektör. Dolayısıyla kaybetmeyi göze alamadığınız meblağlar ile bu sektöre yatırım yapmak çok da mantıklı olmayacaktır.

Ayrıca bu ve diğer kripto para içeriklerimizin yatırım tavsiyesi niteliğinde olmadığını da belirtmemiz gerekiyor. Yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız daha doğru olacaktır.

Galaxy S21 Ultra 5G, 2021’in en iyi telefonu oldu