Nokia bütçe dostu yeni tablet modeli T10’u resmen tanıttı

Nokia laptop

Tablet piyasasına sunduğu fiyat performans ürünleriyle dikkat çekmeye başlayan Nokia, T10 ile bu modellerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Nokia bütçe dostu yeni tablet modeli T10’u resmen tanıttı. Nokia için 3 cephede birden savaş veriyor demek hiç de yanlış olmayacaktır. Bir taraftan hala standart telefon üretimine devam eden şirket, diğer taraftan ise akıllı telefon ve tablet pazarları için yeni seçenekler sunmaya da devam ediyor. Nokia’nın kullanıcıların karşısına çıkarttığı en yeni modeli ise mütevazi özellikleri ve fiyatıyla dikkat çeken Nokia T10 oldu.

Nokia, Oppo'ya patent ihlali nedeniyle dava açtı

Nokia T10’da 8 inç büyüklüğünde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde HD LCD ekran bulunuyor. Cihazın ön yüzeyinde ortalanmış 2MP kamerasına arka yüzeyde ise LED flaş destekli 8MP kamera eşlik ediyor. Gücünü Unisoc T606 yonga setinden alan Nokia T10 ayrıca 3GB RAM + 32GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip.

Nokia Purebook

Nokia bütçe dostu yeni tablet modeli T10’u resmen tanıttı

Elektriksel gücünü 5.250mAh’lık bataryasından alan yeni tablette aynı zamanda 10W hızlı şarj desteğinin olduğunu da hatırlatalım. 208,0 x 123,2 x 9,0mm’lik boyut ölçüleriyle ergonomik bir tasarıma sahip olan Nokia T10 kutudan ise Android 12 işletim sistemiyle çıkacak.

Nokia laptop

Nokia’dan yapılan açıklamaya göre, Nokia T10 modeline sahip olmak isteyen tablet meraklılarının Ağustos ayını beklemesi gerekecek. Wi-Fi ve Wi-Fi + 4G LTE olmak üzere iki farklı modelle satışa sunulacak olan tabletlerin başlangıç fiyatı ise 159 dolar olarak belirlendi.

HMD yeni Nokia yeni telefonlarını duyurdu