Nokia 2 işte böyle görünecek

nokia 6

HMD Global’in yakın zamanda tanıtması beklenilen Nokia 2 ile ilgili bazı yeni görseller ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarında önemli bir pay sahibi olmak isteyen Nokia, her zümreden tüketiciye hitap etme çabasında. Finli üretici, orta segment olarak nitelendirebileceğimiz 3 modelini kısa süre önce satışa sunmuştu. Ülkemizde de satışa sunulan yeni Nokia modelleri, şimdilik iyi bir satış grafiği çiziyor.

Finli üretici orta segment modellerini satışa sunduktan sonra, şimdi de amiral gemisi modeli Nokia 8 ve giriş seviyesindeki modeli Nokia 2 için kolları sıvamış durumda.

İlk defa geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Nokia 2, özellikleri ve fiyatıyla Nokia 3310 ve Nokia 3 arasında bir nokta da yer alacak. Gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 212 yonga setinden alacak olan cihaz, sistemini 1GB RAM ile destekleyecek. 8GB dahili depolama alanı bulunan telefonda 8MP’lik ana kameraya 5MP’lik selfie kamerası eşlik edecek. Kutudan ilk çıktığında Android 7.1.1 ile çalışacak olan Nokia 2, dış tasarım anlamında Nokia 4, 5 ve 6 ile benzer çizgilere sahip olacak. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan Nokia 2 görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Henüz resmi olarak tanıtılmamış olan Nokia 2’nin Avrupa’da 100 euro civarında bir etiketle satışa sunulması bekleniyor. Zira Nokia 3’ün Avrupa satış fiyatı da 150 euroydu.