Yeni Nokia 3310 satışa sunuldu! İşte fiyatı!

nokia 3310 4

Nokia’nın Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni 3310 modeli sonunda satışa sunuldu. İşte yeni Nokia 3310 fiyatı ve diğer detaylar.

HMD Global bünyesinde tekrardan ayağa kalkmaya çalışan Nokia, Mobil Dünya Kongresi’nde 3 yeni akıllı telefon tanıtmıştı. Finli üretici 3 yeni akıllı telefon modelinin yanı sıra hoş bir sürprizle yeni Nokia 3310 modelini de ziyaretçilerin beğenisine sunmuştu.

Mobil Dünya Kongresi’nin yaklaşık olarak 3 ay geçmesinin akabinde, yeni Nokia 3310 nihayet kullanıcısıyla buluştu. Finli üretici geçtiğimiz gün yeni 3310’u İngiltere’de satışa sundu. Telefonun İngiltere’deki fiyatı ise 49.99 pound olarak belirlenmiş durumda.

Bir zamanların efsanevi cihazlarından biri olan 3310’un yenilenmiş versiyonu, teknik özellikler bakımından kullanıcılara pek bir şey vaat etmiyor. Fakat buna rağmen Nokia’nın bu cihazdan beklentisi hayli yüksek. Zira iki telefon taşıyanlar ya da şarjı uzun süre giden bir telefona ihtiyaç duyanlar için yeni 3310 tam biçilmiş kaftan diyebiliriz. Bu nedenle yeni 3310’un kısa sürede önemli bir satış başarısına imza atması pek de şaşırtıcı olmayacaktır.

Peki yeni Nokia 3310 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak. Sanırım bizi asıl ilgilendiren soru bu. Şu anda Nokia’nın Türkiye’de nasıl bir politika izleyeceği henüz netleşmiş değil. Fakat 3310’un Türkiye’de satışı öncelikli olarak operatörler vasıtasıyla olabilir. Zira İngiltere’de de böyle bir yol izlendi. Telefonun ülkemizdeki fiyatının ise 300 ile 400 TL olması bekleniyor. Bakalım efsane yoluna kaldığı yerden devam edebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.