Nissan, özel olarak üretilen G SHOCK x GT-R saatini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Nissan

Nissan Japan ve Casio’nun G-SHOCK saatleri arasındaki altıncı iş birliği, GT-R spor otomobil serisi temalı sınırlı üretim G-SHOCK DW-5600 modelinin piyasaya sürülmesiyle devam ediyor.

Bu yılki model, Nissan’ın ikonik GT-R logosuna sahip, mat siyah tasarımıyla dikkat çeken bir saat olarak karşımıza çıkıyor. Saatin, Nissan Koleksiyonundaki kırk yeni ürünün bir parçası olarak piyasaya sürüleceği ve GT-R araç lansmanlarıyla aynı döneme denk geleceği duyuruldu.

Nissan 2

Tasarım ve Özellikler

DW-5600, klasik G-SHOCK dayanıklılığına sahip olup, pozitif LCD ekrana, siyah düğmelere, ve siyah bir tokaya sahiptir. Saatin kadranında belirgin şekilde GT-R logosu bulunurken, logo ayrıca saatin paslanmaz çelik kasa arkasına da işlenmiştir. Saat, GT-R logosuyla süslenmiş özel bir teneke kasa içinde sunulacak, bu da koleksiyon değeri katıyor.

Saatin Japonya’da perakende fiyatı yaklaşık 133 $ olarak belirlenmiştir. Saat, 17 Ekim 2024’te satışa sunulacak ve Japonya’daki belirli Nissan bayilerinde, Online Mağazası’nda ve Global Merkez Galerisi ile Crossing butikleri gibi lokasyonlarda satılacak. Ancak, saatin küresel dağıtımı yapılmayacak, yalnızca Japonya sınırları içinde satışa sunulacak. Bu sınırlı sayıda üretilen G-SHOCK, GT-R serisi ile Casio’nun sağlam saat tasarımlarını birleştiren koleksiyonerlere hitap eden özel bir parça olarak öne çıkıyor.

Google’ın yapay zeka görüntü oluşturucusu Imagen 3 artık herkese açık!