Paul Walker’ın Hızlı ve Öfkeli’deki ikonik arabası satılıyor

Paul Walker Hızlı ve Öfkeli

Paul Walker’ın Hızlı ve Öfkeli serisinde kullandığı ikonik araçlar arasında yer alan Nissan Skyline GT-R satışa çıkıyor.

Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) serisinin yıldızı Paul Walker, 2013 yılında karıştığı trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybetmişti. Trajik ölümüyle Fast and Furious hayranlarını yasa boğan Walker’ın seride kullandığı otomobiller arasında yer alan Nissan Skyline GT-R yakında satışa çıkacak.

Mavi Nissan Skyline GT-R, Paul Walker’ın hayat verdiği Brian O’Conner karakterinin seride kullandığı çok sayıda otomobilden sadece biri de olsa da karakterle özdeşleşen otomobillerden biri olduğu için, özellikle Walker’ın genç yaştaki ölümü sonrası ikonik bir araç haline geldi. Bu yüzden seride kullanılan bu aracın otomobil meraklılarından büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor.

paul walker araba

Paul Walker’ın sadece film setinde değil gerçek hayatta da bu otomobili kullanıyor olması aracı daha da ilgi çekici kılıyor. Ancak bu aracın ilginç bir özelliği var ki o da ABD’de trafikte kullanılmasına izin verilmemesi. Bunun sebebi ABD’deki bir ithalat yasası. Bu yasa yüzünden aracın 2024’ten önce ABD’de kullanılması mümkün değil. Ancak aracın ABD’de sergilenmesine karşı herhangi bir engel bulunmuyor.

Paul Walker’ın kullandığı Nissan Skyline GT-R R34, GT-A tarafından satışa çıkarılıyor. Bu araç Hızlı ve Öfkeli 4’te Walker tarafından kullanılmıştı. GT-A, aracın Walker tarafından kullanıldığını gösteren belgelerin Universal Pictures tarafından temin edileceğinin garantisini veriyor.

Aracın ne kadar alıcı bulacağını kestirmek güç. Ancak daha önce Paul Walker’ın 2011 model Motorex Nissan R34 GT-R V Spec II model aracı 500 bin doların üzerinde bir fiyata satılmıştı. Bu yüzden bu aracın da yaklaşık yarım milyon dolara alıcı bulması bekleniyor.

Twitter’ın kirli çamaşırları ortaya saçılıyor