Nintendo Switch Şeklinde Peluş Yaptılar!

image 10

Son zamanlarda gündemin en büyük konusu olan Nintendo Switch, daha çıkışını yapmadan hayran kitlesini oluşturmuş gibi gözüküyor. Konsol için sabırsızlanan kullanıcıların hislerini yansıtma yolu bir hayli ilginç. Detayları haberimizde.

Nintendo aslında oyun sektörünün ataları arasında yer alan, kuruluşu 1889’lu yıllara dayanan Japon asıllı bir firma. Aynı zamanda efsaneleşmiş oyunlar olan Tetris, Mario, Donkey Kong gibi oyunların da yapımcısı. Firma çıkışından itibaren birçok konsol çıkartmış fakat yeni nesil konsollar arasında kendine bir yer edinememişti. Sarsıntılı bir dönemden geçen firma geçtiğimiz günlerde yaptığı hamle ile adeta tüm oyun sektörünün gözünü üzerine çevirdi. Firmanın yeni ürünü Nintendo Switch. Bu konsol alışılagelmişin dışında farklı bir tasarım ve işleve sahip. Televizyona bağladığımız üniteyi söküp el konsoluna çevirme imkanı veren Nintendo Switch, konsolu rahatlıkla her yerde kullanma imkanı sunuyor. Hali ile her oyuncunun istediği ve beklediği bu özellik Nintendo cephesinden gelince ilgi kaçınılmaz oldu. Milyonlarca atılan ve her dakika artan olumlu geri bildirim tweetleri bir yana, bazı kullanıcılar hayal gücünün sınırlarını aşmış gözüküyor.

Konsolu Peluş Köpeğe Çevirdiler

Twitter üzerinden yaptığı bu peluşu paylaşan kullanıcı, çıkışını bekleyemediğini ve bu yüzden kendininkini yaptığını söylüyor. Gerçektende tatlı göründüğünü söylemek yanlış olmaz. Konsolun şeklinin peluş köpeğinizin kafası olarak kullanıldığı bu yaratıcı tasarımı aşağıdan inceleyebilirsiniz.

image-9-300x255

Switch Mart 2017 de çıkışını yapacak.

Dünyanın En Çok Satan Xbox Oyunu: NBA 2K17