Yeni Assassin’s Creed Nintendo Switch’e de Çıkabilir

image 8 1

Yenilikçi oyun konsolu  ile oyun sektöründe çığır açmaya hazırlanan Nintendo, bir süredir çeşitli söylentiler ile boğuşmakta. Bugün ortaya çıkan bir diğer söylenti ise yeni Assassin’s Creed oyununa dair. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Nintendo aslında oyun sektörünün atası sayılacak olan firmalar arasında yer alıyor. Kuruluşu 1890’lı yıllara dayanan Japon asıllı bir firma olan Nintendo, aynı zamanda efsaneleşmiş oyunlar olan Tetris, Mario, Donkey Kong gibi oyunların da yapımcısı. Firma kurulduğu günden  itibaren birçok konsol çıkartmış, fakat yeni nesil konsollar arasında kendine bir yer edinememişti. Her ne kadar Wii U ile piyasa da kalmayı başarsa da kesinlikle sarsıntılı dönemler geçiriyordu.

Fakat firma geçtiğimiz aylarda yaptığı hamle ile adeta tüm oyun sektörünün gözünü üzerine çevirdi. Firmanın yeni ürünü olan Nintendo Switch konsol sektörüne bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Bu konsol alışılagelmişin dışında farklı bir tasarım ve işleve sahip olacak. Televizyona bağladığımız üniteyi söküp el konsoluna çevirme imkanı veren Nintendo Switch, konsolu rahatlıkla her yerde kullanma imkanı sunuyor. Haliyle her oyuncunun istediği ve beklediği bu özellik Nintendo cephesinden gelince ilgi kaçınılmaz oldu.

‘Oyun Geliştirmek Büyük Kolaylık’

nintendo switch mi playstation 4 mü

nintendo switch mi playstation 4 mü

Konsolun yarattığı bu ilgi şimdiden çığ gibi büyümüş durumda. Tanıtım videosundaki oyunların gerçek olmadığına dair bilgiler ortaya çıksa da, firmalar bu konsola oyun geliştirmek için can atıyor gibi. Daha önce Nintendo Switch’e oyun geliştirmenin daha kolay olduğunu belirten bazı firmalar bunun sinyalini vermişti.

Şimdi ortaya çıkan bir diğer söylentiye göre OBE1plays adlı YouTuber Ubisoft’un bir sonraki Assassin’s Creed oyununu PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch’e eş zamanlı olarak çıkaracağını belirtti. Bundan fazlasıyla emin olduğunu ve kaynağının sağlam olduğunu belirten kullanıcının bilgisi ne kadar doğru bilinmez. Fakat gidişata bakıldığında olması muhtemel bir olay. Ayrıca Ubisoft’un Just Dance 2017’nin Nintendo Switch’e geleceğini doğruladığını da belirtelim.

LG’den beyaz eşyalara Deep Learning teknolojisi

Güvenliğinizi hat safhaya çıkarmanının yolu True Key