New Super Mario Bros. U Deluxe için yeni bilgiler geldi!

New Super Mario Bros. U Deluxe

Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek olan New Super Mario Bros. U Deluxe için yeni bilgiler geldi. New Super Mario Bros. U Deluxe, New Super Mario Bros. U sürümünün aksine yeni özellikler ile gelecek.

Nintendo, Wii U‘daki popüler oyunlarını Nintendo Switch için uyarlamaya devam ediyor. Bu uyarlamalar sırasında grafiklerin yanında mevcut oyunlara yeni özellikler de ekleyen Nintendo, şimdi de New Super Mario Bros. U Deluxe için açıklamalarda bulundu.

New Super Mario Bros. U Deluxe yeni özellikler ile geliyor!

Gelen bilgilere göre; Wii U’da yer alan New Super Mario Bros. U sürümü, Nintendo Switch’te biraz daha farklı olacak. Bu farklılıklar arasında en dikkat çekeni tekli oyuncuda istenilen karakteri seçme özelliği olacak. Bildiğiniz gibi tekli modda Wii U’da sadece Mario veya Luigi oynanabiliyordu.

Nintendo’nun en kötü aksesuarları!

Ayrıca New Super Luigi U bölümleri Mario karakteri ile oynanabilecek. Luigi’nin bölümleri 100 saniye yerine 200 saniyeden geriye sayarak başlanacak. Ayrıca durdurma ekranında tuşları yeniden ayarlayabileceksiniz.

New Super Mario Bros. U Deluxe

11 Ocak 2019 tarihinde Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek olan oyun, 2D Mario sevenlerin çok hoşuna gidecek. Özellikle Wii U sahibi olmayanların bu oyunu mutlaka Switch’te oynamasını öneriyoruz.