New Super Mario Bros. U Nintendo Switch’e geliyor!

New Super Mario Bros. U

Nintendo’nun Wii U için çıkardığı New Super Mario Bros. U ve New Super Luigi Bros. U oyunlarının Nintendo Switch’e port edileceği söyleniyor. Peki, New Super Mario Bros. U Switch’te nasıl olacak?

Nintendo, 2012 yılında Wii U için New Super Mario Bros. U oyununu satışa sunmuştu. Nintendo daha sonra DLC olarak mekanikleri yenilenmiş New Super Luigi Bros. U ile karşımıza çıkmıştı. Switch için henüz 2D Mario oyunu duyurmayan firma, yeni bir oyun yapmak yerine New Super Mario Bros. U’yu portalayacak gibi görünüyor.

New Super Mario Bros. U Switch’e geliyor

Mario + Rabbids: Kingdom Battle oyununu çıkmadan sızdıran Comic BookNew Super Mario Bros U ve New Super Luigi Bros. U oyunlarının Nintendo Switch‘e port edileceğini açıkladı. 2018 yılı bitmeden duyurulması beklenen bu oyun, 2019 yılında satışa sunulanabilir.

Nintendo Switch PlayStation 4 ve Xbox One karşı karşıya!

Wii U’daki Pokkén Tournament, Mario Kart 8, Bayonetta 1&2 ve Donkey Kong Country: Tropical Freeze oyunlarını Switch’e port eden Nintendo’nun New Super Mario Bros U‘yu da port etme ihtimali çok yüksek. Tahminlere göre port olacak olan bu oyun New Super Mario Bros. DX olarak isimlendirilecek.

New Super Mario Bros. U

Nintendo’nun Switch’te yeni bir 2D Mario oyununu es geçmeyeceğini düşünüyoruz. 2019 yılında yepyeni 2D Mario’nun Switch için duyurulaması hem satışları olumlu etkileyecek hem de oyuncuları memnun edecektir.