Nike PlayStation 5 temalı ayakkabıları önümüzdeki ay geliyor

Nike PlayStation 5 temalı ayakkabıları önümüzdeki ay geliyor

Nike PlayStation 5 modelli yeni Paul George imzalı ayakkabının görüntüleri çevrimiçi olarak ortaya çıkmaya başladı. Yeni ayakkabılar, PS5’ten ilham alan bir tasarıma sahip ve Sony’nin en yeni ve en iyi konsoluna gönderme yapıyor.

2018’de Paul George, Sony’nin konsoluna bağlı ışık ve seslere sahip bir PG 2.5 ayakkabısı sunarken PlayStation fandomundan bahsetmişti. Şimdi en son ayakkabılar için bir PlayStation 5 seti modeli söz konusu. PG 5 x PS5’in iki farklı renk türünü gösteren resimler Mart ayı sonunda Instagram’da ortaya çıktı. Sneaker Files’a göre her ikisi de Mayıs ayında 110 dolara satışa çıkacak. PlayStation / Nike işbirliklerinin önceki sürümleri son derece sınırlıydı, bu nedenle bir çift satın alma şansınız en azından şu anda gerçek bir PlayStation 5 almak kadar uzak diyebiliriz. Bu noktada ikisinden birini yakalayabilen insanların çoğunun satmak için doğrudan StockX ya da Amazon benzeri sitelere gitmesi de sürpriz olmaz. Ancak konsolu veya spor ayakkabılarını ilk bulanlardan olmak gibi bir isteğiniz varsa, iyi şanslar.

Nike PlayStation 5 temalı ayakkabıları önümüzdeki ay geliyor

Ayakkabılara dönersek, Los Angeles Clippers için NBA’de oynayan profesyonel basketbolcu, Sony ile gelişen bir ilişkiye sahip görünüyor. Lansman gününde kendilerinden yeni konsol hediye edilmesinin yanı sıra, 2021-2022 sezonunun ilk maçından önce tüm Clippers ekibine PS5’ler ve beraberindeki kulaklıklar hediye edilmişti. Paul George’un PS5 ayakkabıları, “PS5” i George’un takma adı “PG-13” ile , Nike PG 5 basketbol ayakkabısını kullanıyor. Ayakkabı, konsolun mavi, beyaz ve siyahın ana renk kombinasyonuyla iki farklı renkte sunulacak.

Oyun telefonu Redmi K40 Game Enhanced Edition tanıtıldı