AMD her şeye rağmen kazançlı olan taraf

nnmmn

Advanced Micro Devices Inc (AMD), bu haftanın başlarında yıllık gelir tahminini artırdı. Bu, şirketin veri merkezlerinde ve tüketicilerin bilgisayarlarında kullanılan çiplerinin, firmanın genel müdürü olarak tedarik zincirinin mevcut durumu konusunda da emin olduğuna bahse girmesiyle ortaya çıkıyor.

Reuters’ın haberine göre çip tasarımcısının paylaştığı pay, bu yılın ilk çeyreği için beklenenden daha iyi sonuçlar kaydettikten sonra, genişletilmiş ticarette yaklaşık yüzde 4 arttı. Dahası, AMD CEO’su Lisa Su “iyi görünürlük” e sahip ve şirket, üretim ortaklarından ek yongalar alma konusunda kendinden emin. Su, “Yarı iletken tedarik zincirinin tamamı çok ama çok sıkı. Bununla birlikte, tedarik zinciri ortaklarımızla çok yakın çalışıyoruz. Tam yıl kılavuzunun iyileştirilmesine yol açan iyileştirmeler gördük. “

AMD her şeye rağmen kazançlı olan taraf

Bilmiyor olabilirsiniz ancak, Team Red firması son zamanlarda Intel’in pazar payından biraz aldığı görülüyor. Bu arada şirket aynı zamanda oyuncular için olduğu kadar grafik kartlarına da talepte bir artış görüyor. AMD şimdi gelirlerinin bir önceki yıla göre yüzde 50 artacağına inanıyor. Bu, şirketin yaklaşık 14.64 milyar ABD Doları üretebileceği anlamına geliyor ki bu, yüzde 39’luk bir sıçrama öngören önceki tahminlere göre bir artışa işaret ediyor.

Lisa Su, “Özellikle not defterlerinde ilerlememiz konusunda çok mutluyuz. Birinci sınıf ultra ince, oyun ve reklamcılıkta çekişme görüyoruz. ” Marka, kişisel bilgisayarlar için grafik ve merkezi işlem yongalarını da içeren bilgi işlem ve grafik işinin yüzde 46 artarak 2,10 milyar ABD Dolarına yükselmesini bekliyor. Veri merkezi yongalarını hedefleyen kurumsal işi de satışlarda bir sıçrama yaparak 1,35’e ulaştı. milyar ABD Doları.

Google Lens yepyeni bir özellikle karşımızda