Nicki Minaj çırılçıplak fotoğraflarını paylaştı!

Nicki Minaj 1

Ünlü rapçi Nicki Minaj, Instagram hesabından çırılçıplak fotoğraflarını sergiledi. Minaj’ın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Nicki Minaj çırılçıplak fotoğraflarını paylaştı! Ünlü rapçi Nicki Minaj, 39 yaşına girdi. Güzel yıldız, 39. yaş gününü yine ses getiren paylaşımlar eşliğinde kutladı. Sansasyonel bir yaşam süren ünlü rapçinin yaptığı paylaşım 7 milyon kişi tarafından beğenildi. Minaj’ın Kim Kardashian’a meydan okuyan kalçaları yine yürek hoplatmayı başardı. Kimileri bu paylaşımları abartı derecede açık bulurken kimileri ise oldukça seksi buldu. İşte haberin detayları!

Nicki Minaj

Nicki Minaj çırılçıplak fotoğraflarını paylaştı!

Nicki Minaj’ı tanımayanınız yoktur. Ünlü rapçi sadece şarkıları ile değil, yaptığı paylaşımlar ve yaşadığı sansasyonel hayat ile de magazin basınının gündeminden düşmüyor. 39. yaş gününü kutlayan seksi yıldız, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyanın gündemine adeta bomba gibi düştü. Minaj’ın fotoğrafları beğeni yağmuruna tutulurken yapılan yorumlar da hayli dikkat çekiciydi.

Nicki Minaj şu an Instagram’da 164 milyon gibi dev bir takipçi kitlesine sahip. Haliyle etkileşim oranı da doğru orantılı olacak şekilde hayli yüksek. Örnek vermek gerekirse ünlü rapçinin son fotoğrafı 3 milyondan fazla kişi tarafından beğenildi. Ayrıca eğer Nicki seksi pozlarına devam edecek olursa takipçi sayısı daha da artacak gibi duruyor. Güzel yıldızın da zaten rahat durmaya hiç niyeti yok gibi görünüyor. Peki siz fotoğrafları nasıl buldunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Fenerbahçe ve Floki anlaştı: Çoraplar şirketten