Fenerbahçe ve Floki anlaştı: Çoraplar şirketten

Fenerbahçe ve Floki

Fenerbahçe ve Floki anlaşmaya vardı. İkili arasında bir süredir anlaşma yapılmaya çalışılıyordu. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Fenerbahçe ve Floki arasında sürpriz bir anlaşma gerçekleşti. Kripto paraları içeren çeşitli sponsorluk anlaşmaları takımlar ile yapılıyor. Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden bir tanesi olarak bilinen Fenerbahçe yeni bir anlaşma yaptığını resmi olarak duyurmuş oldu.

Hatırlayacağınız üzere Fenerbahçe geçtiğimiz aylarda kendisi ile aynı ismi taşıyan token kurdu. Bu kripto para birimi FB coin olarak biliniyor. Dünyanın en ünlü kripto para birimlerinden bir tanesi Fenerbahçe ile doğrudan sponsorluk yaptı. Üstelik bu sponsorluk kulağa tuhaf gelse bile çorapları kapsıyor.

Fenerbahçe ve Floki birbirini destekleyecek

Kripto para devlerinin çeşitli takımlarla anlaştığı biliniyor. Bu anlaşmalar sayesinde hem kendi isimlerini duyuyorlar hem de takımlara önemli ölçüde destek oluyorlar. Elon Musk tarafından ismi defalarca duyurulan Floki önemli bir anlaşmaya imza attı. Sarı lacivertli takım ile bu kripto para birimi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Fenerbahçe ve Floki

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında tarihin bile netleştiği görülüyor. Floki, erkek futbol takımının 2021-2022 sezonu boyunca konç sponsoru olarak ön plana çıkacak. Böylece Fenerbahçe takımının çoraplarında floki kripto para biriminin sembolü yer alacak. Böylece Türkiye’de önemli bir reklam yapacağını söyleyebiliriz. Fenerbahçe ve Floki arasındaki anlaşma kripto para camiasında olumlu karşılanıyor.

DOGE ve SHIB bomba gibi bir destek aldı: Fiyat artabilir

Kripto para birimlerinin futbol takımları ile anlaşma yapması ilk defa gerçekleşen bir durum değil. Özellikle son dönemlerde buna benzer çok fazla haber almak mümkün. Kripto para birimleri futbol takımlarına sponsor olarak isimlerini daha fazla duyuruyor. Böylece yatırım alma imkanları artıyor. Peki siz bu ikili arasında yapılan anlaşma hakkında ne düşünüyorsunuz?