Ünlü rapçi cinayetten tutuklandı!

Ünlü rapçi cinayetten tutuklandı!

Ünlü rapçi şaşırtıcı bir haberle gündeme geldi. Cinayetten tutuklana fransız şarkıcı 12 yıl hapis yatacak. İşte tüm detaylar.

Başkentteki bir mahkeme, gerçek adı Mohamed Sylla olan 29 yaşındaki MHD’yi, 23 yaşındaki Loic K’nin çete bağlantılı öldürülmesine karışmaktan suçlu buldu. İddiaya göre kurban, MHD’nin Mercedes’i tarafından yere serildi, ardından yaklaşık 12 kişilik bir kalabalık tarafından dövülüp bıçaklanarak öldürüldü. Trap ve Batı Afrika müziğini harmanlayarak “Afro trap” elde etmesiyle tanınan MHD, suçlamaları kabul etmedi. AFP haber ajansının haberine göre, ünlü rapçi Paris’teki kalabalık mahkemede “Başından beri bu davada masumiyetimi korudum ve masumiyetimi korumaya devam edeceğim” dedi.

Ünlü rapçi cinayetten tutuklandı!

Kendisine açılan davanın söylentilere dayandığını ileri sürerek cinayet mahallinde bulunduğunu inkar etti. Ancak yerel bir sakin, olayı 2018 yazında penceresinden görüntüledi ve arabanın MHD’ye ait olduğu belirtti. AFP’nin haberine göre, diğer tanıklar şarkıcıyı saç kesimi ve atletinden teşhis etti. MHD’nin diğer sanıklarından beşine de 10 ile 18 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi. Diğer üç kişi ise beraat etti. Hapis cezasına çarptırılanların temyize başvurmayı planlayıp planlamadıkları henüz bilinmiyor. Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan MHD, profesyonel olarak müziğe yönelmeden önce Paris’te pizza servis elemanı olarak çalışıyordu. Ünlü rapçi ne yazık ki 12 yıl hapis yatacak gibi görünüyor. Hayranları ise bu duruma henüz bir tepki vermiş değil.

Acer Iconia Tab P10 : Günlük kullanım ve eğlence için geliştirildi