Ünlü Rapçi GTA 6’da Yer Aldığını Açıkladı

123 16

Rockstar Games geçmiş GTA oyunlarında birçok ünlü isimle çalıştı. Sinema ve müzik dünyasının bazı önemli simaları GTA’daki karakterlere hayat verdi. GTA 6 için de bu durum geçerli. Rapçi T-Pain oyunun kadrosunda olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Grand Theft Auto 6 kısaca bildiğimiz adıyla GTA 6 geçtiğimiz ay tanıtıldı. Yıllardır beklenen oyunun çıkmasına en az 1 sene var (Bazı kaynaklara göre erteleme bile olabilir). Yapım hakkında bilmediğimiz çok fazla bilgi var. Rockstar Games her zaman yaptığı gibi detayları parça parça gün ışığına çıkaracaktır. Ancak GTA oyunlarıyla ilgili bazı ayrıntılar beklenmedik kaynaklardan da gelebiliyor. Geçtiğimiz günlerde bunun örneklerinden biri yaşandı.

gta 6

T-Pain olarak tanınan rapçi Faheem Rashad Najm kısa süre önce gerçekleştirdiği canlı yayında GTA 6’da yer aldığını açıkladı. Bu yüzden GTA Online’da aktif olmadığını da belirtti. T-Pain, “GTA 6 üzerinde çalışmaya başladım. Rockstar’la konuştuk. GTA Online’da güzel zaman geçiriyordum, ancak eskisi gibi aktif olamam” dedi.

T-Pain oyundaki rolü hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Fakat birçok kişi rapçinin radyo sunucusu olacağını tahmin ediyor. Belki oyunun hikayesinde yer alan ana karakterlerden birini hem sesi hem de görünüşüyle canlandırabilir. Kesin bir şey söylemek zor. Oyun 2025’te PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.

Rocksteady: Suicide Squad Hikaye Olarak En Büyük Oyunumuz