Netflix’ten müjde! Mart ayında birçok yeni yapım geliyor!

Netflix Rusya benzersiz bir taleple karşı karşıya

Netflix hız kesmeden platformu özel yapımlarla süslemeye devam ediyor. İşte Mart ayı itibariyle platforma yeni katılacak isimler ve katılım tarihleri.

Netflix’ten müjde! Mart ayında birçok yeni yapım geliyor! Netflix’in dünyanın en büyük video akış platformlarından biri olduğu gerçek. Her ne kadar büyüme hızı yavaşlasa ve günden güne rakipleri güçlense de, halen gerek dünya genelinde gerekse de ülkemizde bir numaralı isim olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İşte bu statüsünü sürdürmek ve hatta geliştirerek devam etmek isteyen ünlü isim, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda en çok güvendiği husus ise, sadece platforma özel olan yapımlar.

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre 2022 yılının Mart ayında da yine birçok özel yapım izleyiciyle buluşacak. Bakıldığı zaman bu alanda ilk işaret fişeği ise 3 Mart’ta yeni bir içerik olan Pera Palas’ta Gece Yarısı ile verilecek.

Netflix, bazı bölgelerde zam yapıyor

Netflix’ten müjde! Mart ayında birçok yeni yapım geliyor!

Akabinde 9 Mart’ta Andy Warhol’un hikayesini anlatan ve 6 bölümden oluşan mini dizi kategorisindeki Andy Warhol Günlükleri isimli yapımı göreceğiz. Takvimler 11 Mart’ı gösterdiğinde, bilim kurgu filmi kategorisinde olan ve başrollerini Ryan Reynolds ve Mark Ruffalo’nun paylaştığı The Adam Project sahneye çıkacak. Tabi aynı tarihte uzun bir süredir reklamları yapılan Formula 1: Drive to Survive’ın 4. sezonunun yayına gireceğini de hatırlatalım.

Bu tarihten sonra özel içerik konusunda biraz soluklanacak olan Netflix, ay sonuna doğru yani tam olarak 21 Mart’ta Sen Yaşamaya Bak isimli içeriğini yayına alacak. Ünlü video akış platformu Mart ayı finalini ise 25 Mart’ta, Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Bridgerton’un ikinci sezonunu paylaşarak yapacak.

Tabi tüm bu özel içeriklerin yanı sıra, birçok genel içerikli yapımın da yine Mart ayı içerisinde platformdaki yerlerini alacaklarını hatırlatalım.

Tesla tamam ama SpaceX’te sorunlar mevcut