Türkiye’de Netflix’te en çok izlenen diziler

netflix 1

#İŞBİRLİĞİ

Netflix dijital yayın sektöründeki liderliğini pekiştirmeye devam ediyor. Peki 2019’de ülkemizde Netflix’te en çok izlenen diziler hangileriydi? İşte bu sorunun yanıtı.

Hali hazırda dünya genelinde pek çok dijital yayın servisi bulunuyor. Bu yayın servislerinin bazıları global anlamda ismini duyururken, bazıları da aynı Blu TV, Puhu TV gibi bölgesel olarak yayın yapıyor.

Global pazardaki isimlere baktığımızda ise Netflix, Amazon Prime, Apple TV+ ve Disney+ gibi servislerin ön plana çıktığını görüyoruz.

Fakat tüm bu servisler içerisinde Netflix’i ayrı bir yere koymak gerekiyor. Dürüst olmak gerekirse, Netflix şu anda dijital yayın sektöründe rakipsiz bir konumda. Disney+ sağlam adımlar atsa da henüz Netflix’e rakip olma seviyesine gelmiş değil.

netflix 2

Muud 2019’un en’lerini açıkladı

Peki Netflix’in 2019’a damga vuran içerikleri hangileriydi? Malum, 2019’da pek çok yeni dizi, yeni sezon izleyicilerin beğenisine sunuldu. Peki bunlardan hangileri Türk izleyicilerin favorisi oldu?

Bu yazımızda Türkiye’de 2019 yılı içerisinde Netflix’te en çok izlenen diziler listesi ile karşınızdayız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu liste ile başbaşa bırakalım.

2019’a damga vuran Netflix dizileri

10) You

Diğer diziler için aşağıdan sayfayı değiştiriniz.