Netflix’in Death Note filmi için ilk fragman yayınlandı

death note

Bir zamanlar tüm dünyada fenomen haline gelen Death Note animesi, tekrardan film haline geliyor. İşte Netflix tarafından yapılan filme ait ilk fragman.

Bir zamanlar dünyada fenomen haline gelen Death Note, tekrardan izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. İlk olarak 3 Ekim 2006 yılında yayınlanan manganın, son bölümü ise 26 Haziran 2007’de okurlarıyla buluşmuştu. 36 bölümden oluşan manga daha sonra animeye uyarlanmıştı. Animenin de tüm dünyada ses getirmesi üzerine Death Note beyaz perdeye uyarlanmış fakat bu uyarlama beklenilen ilgiyi görmemişti.

Netflix, küllenmek üzere olan bu animeyi tekrardan ateşlendirmeye karar verdi. Kısa süre önce duyurusu yapılan Death Note filmi için ilk fragman geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Fragmandan da net bir şekilde görüldüğü üzere, Netflix filmin yapımında olabildiğince orijinal hikayeye sadık kalmaya çalışmış. Adam Wingard’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin, fragmanının bile son derece dikkat çekici olduğunu söylemek mümkün.

Filmin kadrosundaki diğer isimler ise şu şekilde;

Nat Wolff – Light Turner
Lakeith Stanfield – L
Margaret Qualley – Mia Sutton
Shea Whigham – James Turner
Paul Nakauchi – Watari
Ryuk – Willem Dafoe (seslendirme)

Film 25 Ağustos’ta Netflix üzerinden yayınlanacak. Eğer Death Note’ı ilk izleyenlerden biri olmak istiyorsanız en kısa süre içerisinde bir Netflix üyeliği edinmenizi tavsiye ederiz.

Bu arada Death Note’ın diğer uyarlama filmlerini de internet üzerinden izleyebileceğinizi hatırlatalım.