Moto Z2 Performans Testinde Görüldü

Moto Z2 Play

Moto Z2’nin resmen tanıtılmasına kısa bir süre kala telefon performans testinde görüldü. Böylece telefonun teknik özellikleri netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Motorola bu yıl birçok yeni telefon satışa çıkarmayı planlıyor. Bu telefonların başında da Moto Z serisinin yeni üyeleri geliyor. Moto Z2 Play bir süre önce satışa çıktı. Ancak Moto Z2 ve Z2 Force henüz resmi olarak tanıtılmış değil. Şirketin çok yakında tanıtmaya hazırlandığı telefonlar için bekleyiş sürerken, Z2 performans testinde görüldü.

Böylece telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar belli oldu. GFXBench performans testinde yer alan bilgilere telefon Snapdragon 835 işlemci ve 4 GB RAM ile geliyor. QHD 5.5 inç ekrana sahip telefonda çift kamera teknolojisi bulunuyor. Bu iki kameradan biri 12 megapiksel olacak fakat diğer kameranın çözünürlüğü bilinmiyor. Telefonun selfie kamerası ise 5 megapiksel. Telefonun dahili depolama alanı ise 64 GB. Daha önce gelen söylentilere göre Motorola yeni telefonunu 30 Haziran’da resmen tanıtmayı planlıyor.

Performans Testi Microsoft’u Yalancı Çıkardı