Netflix yeni yapımı ile takdir topladı

Netflix yeni yapımı ile takdir topladı

Netflix son dönemlerde yeni yapımları ile ön plana çıkmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar.

Netflix hayranları, yeni gerçek suç dizisini “kesinlikle izlenmesi gereken” yapımlar arasına eklemeniz gerektiğini söylüyor. Ahtapot: Bir Amerikan Komplosu (American Conspiracy: The Octopus Murders) isimli yapım kısa sürede viral oldu. Dizi, bir komplo grubunu takip ettikten sonra Ağustos 1991’de Martinsburg, Batı Virginia’daki bir motelde küvette ölü bulunan araştırmacı bir gazetecinin tüyler ürpertici gerçek hikayesini ortaya çıkarıyor. Danny Casolaro, bileklerinde ‘çok keskin uçlu bir cisim’ nedeniyle çok sayıda kesik yarası ile ölüyor ve yerel yetkililer bunun intihar olduğuna karar veriyor.

Netflix yeni yapımı ile takdir topladı

Ancak ailesi ve arkadaşları uzun süredir onun Ahtapot adını verdiği ve hükümet yetkililerinin gizli görevlere dahil olduğu bir komployu araştırdığı için öldürüldüğü konusunda ısrar ediyor. Dört bölümlük belgesel dizisinde gazeteci Christian Hansen, Danny’nin ölümüyle ilgili gizemi ve araştırdığı komplo teorisini açığa çıkarmaya çalışıyor.

X platformunda düşüncelerini paylaşan bir izleyici şöyle yazdı: ‘American Conspiracy: The Octopus Murders’ı izliyorum. Son 15 dakika tam bir çılgınlıktı. Olanlara o kadar şaşırdım ki, o birkaç saniyeyi tekrar izlemek için geri aldım.” Bir diğeri şunu ekledi: ‘Netflix’teki Amerikan Komplosu, Ahtapot Cinayetleri gerçekten iyiydi. Tamamen anladığımdan emin değilim, 4 saat yeterli gelmedi. Kesinlikle istihbarat teşkilatlarımızın kirli işler çevirdiğine inanıyorum.”

‘Netflix’teki Ahtapot Cinayetleri kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım. Üçüncü bir kişi, “Şu anda hepimizin başı beladaymış gibi hissediyorum” dedi. Başka biri şunları paylaştı: ‘Amerikan Komplosu: Ahtapot, Netflix’te kesinlikle çılgın bir belgesel.’

Google, İsrail teknoloji konferansını protesto eden mühendisi kovdu