Netflix yeni projesini duyurdu

Netlix yeni projesini duyurdu

Netflix son aylarda fazlasıyla anime yapımlarına yöneldi. Şimdi bu kapsamda yeni bir proje daha geliyor. İşte tüm detaylar.

Netflix tarafından duyurulan ve uzun süredir devam eden Pokémon ortaklığı için olumlu gelişmeler duyuruldu. Akış hizmeti, Japonya’nın Dwarf Studio’sundan stop-motion animasyon içeren bir gösteri olan Pokémon Concierge’i tanıtarak Pokémon Günü’nü kutladı. Dizi, tatilde çeşitli eğitmenler ve yaratıklarla tanışan Haru’yu konu alıyor. Geçmişten günümüze bir çok hayranı olan ve en sevilen animeler arasında yer alan yapım şimdi yeni bir versiyon ile tekrar gündeme gelecek.

Netlix yeni projesini duyurdu

Şirketler oyuncu kadrosunu, formatı veya çıkış tarihini paylaşmadı. Netflix, prodüksiyonun “yakında” geleceğini söylüyor. Ancak, Ash, Pikachu ve ekibin olağan hikayelerinden farklı bir tarz ve hikaye bekleyebilirsiniz. Netflix, Pokémon içeriğini ilk olarak 2014 yılında diğer videoların yanı sıra klasik televizyon dizisini ve iki filmi eklediğinde abonelerle buluşturdu. O zamandan bu yana, hizmete özel Pokémon Yolculukları da dahil olmak üzere daha fazlası da geldi. Aşağıda yer alan videodan yaklaşmakta olan yapımın nasıl olacağına dair fikir edinebilirsiniz. Yapım özellikle animenin hayranlarını sevindirmiş olsa da platformun Asya yapımlarına odaklandığını gösteren farklı bir hamle olduğunu da söyleyebiliriz. Şirket son dönemlerde animelerden uyarlama yapımlara oldukça öncelik veriyor. Bu yapım da aynı şekilde ilgi çekecek mi bekleyip göreceğiz.

OnePlus, telefon sıcaklıklarını düşürebilen sıvı soğutma aksesuarını piyasaya sürüyor