Netflix yeni bir ‘Masters of the Universe’ filmi çekiyor

Netflix yeni bir 'Masters of the Universe' filmi çekiyor

Netflix ve Masters of the Universe aşk ilişkisi kaldığı yerden devam edecek. Akış hizmeti, canlı aksiyon Masters of the Universe filmi geliştirmek için Mattel ile ortaklık kuruyor. İşte detaylar.

Netflix ilgi çekici bir yapımla geliyor. Nee Brothers’ın (The Lost City’nin yaratıcısı) filmin baş yönetmenliğini ve Shang-Chi’den David Callaham ile birlikte yazmasıyla bu yaz Masters of the Universe prodüksiyonun başlaması bekleniyor.

Netflix yeni bir 'Masters of the Universe' filmi çekiyor

Şirketler plan hakkında fazla bir şey açıklamadı, ancak zaten Kyle Allen’ın Prens Adam/He-Man olarak seçildiği önceden açıklanmıştı. Filmle ilgili bilinenler arasında Adam’ın He-Man olarak gücünü keşfedeceğine ve Eternia’yı korumak için İskelet’le savaşacağına dair ipuçları var. Bu filmin yapılması Netflix için kazançlı olacağından gelen haberler şaşırtıcı değil. Zira hali hazırda yayında olan She-Ra Netflix’de fazlasıyla ilgi gördü. She-Ra’nın başarısına bakarak olası bir He-Man filminde de aynı başarının elde edileceğini söylemek yanlış olmaz. Ayrıca çocuk odaklı bir bilgisayar destekli animasyon dizisi, He-Man ve Masters of the Universe yapımı da mevcut. Bu ve 80’lerin diğer saygıdeğer yapımları ile Netflix, nostaljinin izleyicilerinin ilgisini çekeceğini biliyor gibi görünüyor. 2021 yılı Netflix için çok başarılı geçmişti. Şirket yeni yılda da aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyor desek yanlış olmaz. Özellikle Squid Game 2. sezonu söz konusu olursa şirket tekrar izlenme rekorları kıracaktır. Bu konuda da çalışmalar sürdürülüyor.

Sosyal medya dolandırıcıları 2021’de en az 770 milyon dolar çaldı