Netflix ücretsiz filmler izlenmesini sağlayacak

Netflix HDR

Netflix şirketi, yeni bir kampanya olan Netflix ücretsiz filmler sloganını hayata geçiriyor. Ortaya atılan kampanya, Netflix’te bulunan bazı filmlerin ücretsiz olarak, üye olmasanız bile izlenebilmesinin yolunu açıyor.

Şimdilik bazı kullanıcılar, şu anda “To All The Boys I’ve Loved Before” filmini ücretiz olarak izleyebiliyor. En popüler çevrimiçi dizi ve film platformu olan Netflix, milyonlarca aboneye sahip ve sayı giderek artıyor. Aboneler, platformda bulunan binlerce içerikten herhangi birini izleme şansına da sahip. Bunlar için devasa bütçeler ayıran Netflix, bu hizmeti ücretsiz vermiyor. Netflix’in sunduğu farklı paketlerden bir tanesini seçerek, platformda bulunan içeriklere ulaşabiliyorlar.

Netflix ücretsiz filmler için düğmeye bastı

Şirket uzun bir süredir, yeni kayıt olan bir kullanıcıdan doğrudan ödeme talep etmiyordu. Yeni kaydolan bir tüketiciye önce bir aylık deneme sürümü sonra da ücret almaya başlıyorlardı.

Netflix ücretsiz filmler yayinliyor

Geçtiğimiz hafta şirket Netflix’in bir aylık ücretsiz üyelik uygulamasının sona erdiğinden bahsetti. Şimdi ise kararın alınmasının ardından yapılan açıklamalarda, Netflix’in Türkiye’de yeni aboneler kazanmak istediği ve bu yüzden de farklı kampanyalar peşinde olduğu söylendi. Netflix şirketinin Türkiye’deki yeni döneminin ilk kampanyası belli oldu. Bu kapsamda Netflix, bir ay ücretsiz kullanım imkanı sunmayacak olsa da üye olmadan film izleme imkanı verecek.

Şirket bu sayede, popüler serilerinden birkaç tanesinin ilk filmini tüm tüketicilerle buluşturuyor, insanların devam filmi için meraklanmasını sağlamayı istiyor. Sizce şirketin bu stratejisi durumu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Apple HBO yöneticisiyle anlaştı