YouTube’dan film izleme devri başladı!

YouTubedan film izleme 1

YouTube’dan film izleme devri bugün resmen başladı. YouTube belli başlı filmleri reklamlar eşliğinde ücretsiz olarak sunuyor. Peki, Türkiye’den bu filmler izlenebiliyor mu? İşte YouTube’dan film izleme özelliğinin detayları.

YouTube, TV’lerin tahtını elinden almaya bir adın daha yaklaştı. Video içerik devi şimdi de platformu üzerinden ücretsiz film izleme opsiyonunu kullanıma sundu. Ücretsiz dediğimize bakmayın. İnternette ve özellikle de Google ve Facebook‘un bünyesinde yer alan hiçbir şey ücretsiz değildir. Google’ın himayesinde bulunan YouTube bu filmleri sözde ücretsiz olarak sunsa da sürekli kullanıcılara reklam göstermekten de eksik kalmıyor.

YouTube’dan film izleme devri başladı!

Belli başlı ülkelerde kullanıma sunulan İzlemesi Ücretsiz kategorisi altında; Terminatör, Bu Nasıl Sarışın?, Zookeeper ve Rock gibi klasik yapımlar yer alıyor. Türkiye’de henüz kullanıma sunulmayan ücretsiz filmleri izlerken, üst bölümde sürekli reklam görüyorsunuz. Eğer klasik filmleri ücret ödemeden izlemek istiyorsanız reklam görmeyi baştan kabul etmeniz gerekiyor.

YouTube'dan film izleme

Bu reklamları AdBlock gibi eklentiler ile engellerim diye düşünmeyin. Reklamlar direkt videonun içerisine gömüldüğü için filmlerde reklamları engelleyemiyorsunuz. Netflix, Amazon Prime ve HBO gibi servislere kafa tutmaya başlayan YouTube, ileride kendi serilerini çekmeye de başlarsa bu konuda başarılı olabilir.

Nintendo Switch için YouTube uygulaması yayınlandı!


Yorumlar kapatıldı.