Netflix iPad Pro için güncellendi!

Çevrimiçi dizi ve film içerik platformu Netflix, bugün iOS platformundaki uygulamasını güncelledi. Güncelleme içeriğinde yazmasa da Netflix iPad Pro için bu sürüm ile optimize edildi.

Türkiye’de yaptığı yatırımlar ile beğeni toplayan dizi ve film içerik platformu Netflix, mobil uygulamalarına olan desteğine devam ediyor. Netflix, dün yayınladığı sürüm 11.11 ile Apple’ın yeni tanıtmış olduğu 11 inç büyüklüğündeki iPad Pro modeline resmen destek vermeye başladı.

Netflix’in ilk Türk dizisi Muhafız için tarih verildi!

Netflix iPad Pro desteğine kavuştu!

Güncellemeden önce Netflix iPad Pro’da yanlardan kırpılmış bir şekilde görünüyordu. Bunun neden upscale yani yeniden boyutlandırma değil, iPad Pro’nun köşelerinin oval olmasından kaynaklanıyordu. Netflix yayınladığı güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. Ayrıca yeni iPad Pro’nun HDR ekranına da destek veriliyor.

Netflix iPad Pro

Netflix güncelleme ile ayrıca iPad Pro’nun ekranının USB Type-C ile TV veya monitöre aktarılma sırasındaki sorunları da çözüyor. Yani Netflix’i iPad Pro’yu TV’ye bağlayarak izleyebilirsiniz. Güncellemeyi App Store’dan yükleyerek yeni iPad Pro’da stabil bir Netflix deneyimi yaşayabilirsiniz.