Hakan: Muhafız Cüneyt Arkın fragmanı ile karşımızda

Hakan Muhafız

Hakan Muhafız’ın ikinci sezonu için Cüneyt Arkın’ın rol aldığı fragman bugün yayınlandı. Peki, bizleri Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunda neler bekliyor?

Netflix’in ilk Türk yapımı orijinal dizisi Hakan: Muhafız, ilk sezonu ile eleştirmelerden tam not almayı başarmıştı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık gibi önemli isimlerin yer aldığı diziye şimdi de Cüneyt Arkın eklenecek gibi görünüyor.

Hakan Muhafız için Cüneyt Arkın’lı fragman

Netflix Türkiye’nin Muhafız için paylaşmış olduğu ikinci sezon fragmanında Cüneyt Arkın ile Hazar Ergüçlü arasındaki konuşmaya şahitlik ediyoruz. Hakan’ın İstanbul’u korumak için gücünün nereden geldiğini anladığı an işlerin zorlaşacağının bilgisinin verildiği fragmanda maalesef ki ikinci sezondan görüntüler yer almıyor.

*Spoiler*

İlk sezonun son bölümünde ölümsüz ile yüzleşen Hakan, maalesef ki işleri berbat etmişti. Benim yüzümden başka kimse ölmeyecek dedikten sonra koca cast’ı tüketen Hakan’ın, ikinci sezonda daha oturaklı ve güçlerinin farkında olan bir süper kahraman gibi davranması bekleniyor.

Netflix’e göre Türkiye’nin en iyi internet servis sağlayıcıları

Şahsi düşüncem olarak Muhafız’ın ikinci sezonunda karakter analizlerinin iyi yapılması gerekiyor. Yani süper kahramanın nelerden vazgeçerek İstanbul’u koruduğuna dair bilgilerin verilmesi gerekiyor.