Hakan Muhafız 2. Sezon tarihi açıklandı!

Hakan Muhafız

Netflix’in orijinal yapımı Hakan Muhafız’ın 2. sezon tarihi resmi olarak açıklandı. Hakan Muhafız 2. sezon 26 Nisan 2019 tarihinde sadece Netflix’te tüm bölümleri ile yayınlanacak. İşte detaylar.

Netflix’in Türkiye için çektiği orijinal dizisi Muhafız, ilk sezonu ile olumlu eleştiriler almıştı. 2, 3 ve hatta 4. sezon onayını da alan Muhafız için bugün müjdeli haber geldi. Muhafız 2. sezon için Netflix Türkiye ekibi bugün resmi bir açıklama ile karşımıza çıktı.

Hakan Muhafız 2. Sezon 26 Nisan’da geliyor!

Netflix Türkiye’nin açıklamasına göre; Muhafız’ın 2. Sezonu tüm bölümleri ile 26 Nisan 2019 tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Başrollerinde Çağatay UlusoyHazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık gibi önemli isimlerin yer aldığı diziye şimdi de Cüneyt Arkın eklenecek gibi görünüyor.

Netflix Türkiye zam yaptı!

Birinci sezonun son bölümünde ölümsüz ile yüzleşen kahramanımız Hakan, maalesef ki işleri berbat etmişti. Benim yüzümden başka kimse ölmeyecek dedikten sonra koca cast’ı tüketen Hakan’ın, ikinci sezonda daha oturaklı ve güçlerinin farkında olan bir süper kahraman gibi davranması bekleniyor.