Netflix Squid Game: The Challenge fragmanı yayınlandı

Squid Game The Challenge Oyuncusundan Şaşırtan Açıklama

Netflix sevilen dizisi Squid Game için bir reality show hazırlığına girdi. Söz konusu showun fragmanı yayınlandı ancak pek beğenilmedi. İşte tüm detaylar.

Netflix, yakında çıkacak olan realite dizisi Squid Game: The Challenge için bir fragman yayınladı. Gelecek gösteri, diziye bağlı olarak bazı etkinliklerde 456 yarışmacının 4,56 milyon dolarlık ödül için yarışmasına odaklanacak. Modern kapitalizmin mali açıdan çaresiz olanları kâr ve eğlence için sömürmesine yönelik kurgusal bir eleştiri sunan diziden uyarlanan yapım biraz kafa karıştırdı. Zira, mali açıdan çaresiz olanları kâr ve eğlence için sömüren bir realite TV gösterisini sunmak tam da dizinin eleştirdiği şey.

Netflix fiyatlarına zam geldi!

Güney Kore şovundan alınan diğer oyunların yanı sıra, yarışmanın fragmanı, orijinal serinin tüyler ürpertici “kırmızı ışık, yeşil ışık” oyuncak bebeği ile başlıyor. Ancak showda insanlar gerçekten silah ile vurulmuyor. Bunun yerine göğüslerinde kan torbasına benzer sahte bir balon patlatılıyor. Standart realite TV showunda, utanmazca arkadan bıçaklama ve para ödülüne dair bol miktarda eğlence mevcut.  Yarışma bu yılın başlarında çekildiğinde, her oyuncu vergiler hariç birkaç milyon dolar kazanma şansıyla showa dahil oldu. Ancak dizinin eleştirdiği şeyleri sunduğu için Netflix Squid Game’in başarısından yararlanan show, tekrar kapitalizme hizmet ediyor gibi de görünüyor. Bu da dizisi sevenler için biraz hayal kırıklığı yaratabilir.

Kendinden 23 yaş büyük bir kadınla evli olan Hollywood yıldızı çok mutlu