Netflix “Sizin İçin İndirme” geliyor! İşte detaylar

Netflix "Sizin İçin İndirme" geliyor! İşte detaylar

Netflix, algoritmasının beğeneceğinizi düşündüğü şovları ve filmleri mobil cihazınıza otomatik olarak indiren bir özellik sunuyor. Seçmeli Sizin İçin İndirmeler özelliği, profil başına 5 GB’a kadar indirmeler için ayıracağınız depolama alanını seçmenize olanak tanıyor. Bir WiFi ağına bağlandığınızda, Netflix sizin için birkaç seçim indirmeye başlayacaktır. Özelliği Akıllı İndirmeler ayarlarından yönetebilirsiniz.

Sizin için İndirmeler, Netflix’in 2018‘de uyguladığı Akıllı İndirmeler üzerine kurulu. Bu özellik, önceden izlediğiniz bölümleri siler ve dizideki bir sonraki bölümü indirir. En yeni seçenek, Netflix’in tüm kitaplığından içerikleri seçecek. Ancak, lisans kısıtlamaları nedeniyle bazı şov ve filmlerde sınırlamalar mevcut. Çevrimdışı görüntüleme için indiremeyeceğiniz bazı başlıklar var. Sizin İçin İndirmeler özelliğinde Netflix bir Wi-Fi ağına bağlı olduğunuzda ilginizi çekebileceğini düşündüğü şeyleri indirecek. İndirilenler kısmında içerikleri görebilir, ayarlar sekmesinden ise otomatik indirme özelliğini dilerseniz kapatabilirsiniz.

Netflix "Sizin İçin İndirme" geliyor! İşte detaylar

Buradaki bu yeni fikir sayesinde, Netflix’in muazzam kataloğuna göz atmak zorunda kalmadan yeni filmler ve şovlar keşfedebileceksiniz. Sizin seçmenize gerek kalmadan Netflix sizin için seçecek ve indirecek. Ayrıca, şovların ve filmlerin akışının daha zor olabileceği yerlerde ya da internet bağlantınız yokken, daha önce sizin için indirdiği şeylere göz atmak iyi olabilir. Bu özellik artık tüm dünyada Android’de mevcut. Netflix yakında Sizin için İndirilenleri iOS’ta test etmeye başlayacak. Apple kullanıcıları bu sefer Android kullanıcılarından bir tık geri kalıyor.

Ripple büyük sürpriz yaptı! Yatırımcısını üzmedi