Netflix Platformunda Avukat Dizisi Patlaması Yaşanacak

Netflix yeni belgeseli ile ilgiyi üzerine topladı

Netflix platformunda avukat dizileri patlaması yaşanacak. İşte tüm detaylar.

Netflix platformunda avukat dizilerinde artış olabilir. Bir süredir Hollywood’da oyuncuların grevi söz konusu idi ve şimdi bu durum daha iyiye gitmiş görünüyor. Yayın akışı devi, “Grevi geride bıraktığımız ve en iyi yaptığımız şeye, yazarlarımızın, oyuncularımızın ve çizginin altındaki çalışanlarımızın en iyi yaptığı şeye geri döndüğümüz için, heyecan duyuyoruz” dedi. Eş CEO, Pazartesi günü web yayını yapılan bir oturumda UBS Küresel Medya ve İletişim Konferansı’nda bazı açıklamalarda bulundu. Netflix’in 2024’teki Hollywood grevi sonrasında içerik programlamaya yaklaşık 17 milyar dolar harcayacağını yeniledi. 17 milyar dolar seviyesinin büyümemize paralel olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini ekledi.

Netflix fiyatlarına zam geldi!

Yeniden başlatılan TV prodüksiyon cephesinde 2024’te izleyicilere çok sayıda TV hukuk dramasının ulaşacağını öngören CEO açıklamalarına devam etti. Yatırımcılar konferansında “Gelecek yıl muhtemelen bir sürü avukat gösterisi göreceğinizi düşünüyorum” dedi.

Bir NBCUniversal programı olan Suits, Netflix’te yeni bir hayat buldu; hizmet, TV akışı kapsamında klasik diziler ve filmler sunma konusundaki itibarını pekiştirdi. Şimdi de avukat dizilerinde bir patlama yaşanması söz konusu olabilir. Bir süredir Asya yapımlarında ciddi bir patlama yaşanmıştı ve yayın akışı devi buradan da fazlasıyla ekmek yedi ancak bu durum şimdi avukat dizilrine doğru da evrilebilir. Yayın akışı devi bir çok içerik eklemeye devam ediyor.

Chery Modellerini Tercih Edenler Çin Seddi Ziyareti Kazanıyor