Netflix CEO’su bombayı patlattı

Netflix CEO'su bombayı patlattı

Netflix CEO’su merakla beklenen filmler hakkında ayrıntı vererek hayranları heyecanlandırdı. İşte tüm detaylar.

Greta Gerwig, Barbie’nin milyar dolarlık başarısını Netflix platformunda sürdürmeye devam edecek. Film yapımcısı şöhretine güvenmekle kalmayıp beklentileri aşan bir yapım sunacak. Netflix’in CEO’su Ted Sarandos, yepyeni bir röportajda Gerwig’in “inanılmaz bir vizyoner” olduğunu söyledi ve gelecek projeler için hayranların heyecanlanması gerektiğini belirtti. Gerwig, kariyer çabalarına ek olarak kısa süre önce Time’da Yılın Kadını oldu. Narnia Günlükleri için fazlasıyla çalıştığını belirten isim şimdiden çıtayı yükseltti.

Netflix CEO'su bombayı patlattı

“İngiltere’nin folkloru ve peri hikayeleriyle bağlantılı, ancak farklı geleneklerin bir birleşimi olan Narnia Günlükleri platforma bomba gibi oturacak. Yayın akışı devi son dönemlerde hali hazırda çok fazla yapım ile kendini kanıtladı denebilir, ancak bunların sonu şimdilik gelmeyecek. Zira platform daha fazla yapımı bünyesine sokmaya hazır gibi duruyor.

Greta Gerwig, En İyi Yönetmen Oscar adaylığında karşımıza çıkmamış olsa da, bu durum yetenekli Hollywood yaratıcısının ilerlemesine engel olamayacak. Barbie’nin başarısı şüphesiz kendisini basit bir film yapımcısı olmaktan öteye taşıdı. Gerwig, projelerini hayata geçirmeye geldiğinde bundan sonra sadece iç sesine güvenmeye devam edeceğini de söyledi. Yayın akışı devi daha fazla heyecan verici içeriği de yakın zamanda duyurabilir. Barbie kadar başarılı olur mu bilinmez ancak Narnia Günlükleri de çok hayrana sahip.

Netflix izleyicileri iptal edilen dizinin geri gelmesi için akım başlattı!