Nicolas Cage Emekliliğe Hazırlanıyor

Nicolas Cage Emekliliğe Hazırlanıyor

Nicolas Cage emeklilik için kolları sıvadığını duyurdu. İşte tüm detaylar.

Hollywood’un en üretken aktörlerinden biri emekliliğe hazırlanıyor: 60 yaşına girmeye hazırlanan Nicolas Cage, film serüveninin neredeyse bitirdiğini söylüyor. Dream Scenario oyuncusu Vanity Fair’e “İçimde üç veya dört film daha kalmış olabilir” dedi. “Sinemayla ilgili söylemem gereken şeyleri söylediğimi hissediyorum. Sanırım film performansını elimden geldiğince ileri götürdüm… Emeklilik sürecimde çok daha sert ve katı bir yaklaşım sergilemek istiyorum… Yüksek bir notla veda etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Nicolas Cage Emekliliğe Hazırlanıyor

Cage, babasının 75 yaşında öldüğünü ve kendisinin de sayılı yılları kaldığını belirtti. “Babamı model alarak bu 15 yılda ne yapmak isterim?” diye düşünüyorum. “Ailemle vakit geçirmek istediğim çok açık bir şekilde aklıma geldi… Planımı sağlamlaştırmaya başlıyorum” diye açıklayan aktör artık emekli olup ailesine vakit ayırmak istiyormuş. Bu sebeple bir kaç film daha çekip emeklilik planları kuran aktör artık vaktinin geldiğini düşünüyor. Bununla birlikte Cage, daha önce hiç yapmadığı bir televizyon dizisi gibi diğer oyunculuk biçimlerini denemeye açık olduğunu söyledi.

Nicolas Cage, 1983 yapımı Valley Girl filmindeki çıkış yapan rolünden bu yana 100’den fazla uzun metrajlı filmde rol aldı ve 1996 yapımı Leaving Las Vegas filmiyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar kazandı. Ancak fazlasıyla hayranı olan aktör son filmlerini oynamadan sağlam bir sonlandırma yapmayı da hedefliyor.

Chery Modellerini Tercih Edenler Çin Seddi Ziyareti Kazanıyor