Netflix izleyicileri Prens Andrew filmindeki ‘gereksiz’ sahneyi topa tuttu

Netflix izleyicileri Prens Andrew filmindeki 'gereksiz' sahneyi topa tuttu

Netflix izleyicileri son dönemlerde yayına giren Prens Andrew filmindeki gereksiz sahneyi topa tuttu. İşte tüm detaylar.

Netflix kullanıcıları, Prens Andrew filmi Scoop’taki “gereksiz” bir sahne nedeniyle öfkelendi. Yeni film, 2019’da kraliyet ailesinin hüküm giymiş sübyancı Jeffrey Epstein’dan uzaklaşma girişimini anlatıyor. Filmde, Prens Andrew’un Buckingham Sarayı’ndaki yatağı da dahil olmak üzere çok fazla konuşma sahnesi var, ancak izleyiciler bazı detaylara takılmış durumda. Yapımda Prens Andrew banyo yapıyor. Ancak rahatlamaya çalışırken, diğer odada cep telefonunun defalarca çalması nedeniyle banyodan çıkıyor. Banyodan çıkan kamera, çıplak olarak arkadan gösteriliyor. Bunun üzerine “Prens Andrew’un çıplak halini görmeye gerçekten ihtiyacımız var mıydı?” birçok izleyici yorum yağmuruna başladı. Gazeteci Rob Lownie: “ Prens Andrew’un poposunu göstermek çok gereksiz” yorumlarını yaptı.

Netflix izleyicileri Prens Andrew filmindeki 'gereksiz' sahneyi topa tuttu

Scoop artık Netflix’te izlenebiliyor. Film, Prens Andrew ile röportaj ayarlayan eski Newsnight yapımcısı Sam McAlister’ın anılarına dayanıyor. Peter Moffat ve Geoff Bussetil tarafından yazılan Scoop’ta ayrıca Keeley Hawes, Romola Garai ve Sex Education oyuncusu Connor Swindles da rol alıyor.  Prens Andrew’un Newsnight röportajına rakip bir proje ise Prime Video tarafından yapılıyor. Başrollerde Sewell ve Anderson’ın yerine Michael Sheen ve Ruth Wilson yer alacak. Jeffrey Epstein olaylarının artmasıyla gündeme gelen Prens röportajı bir çok yayın akışı tarafından da ele alınacak.

Redmi Turbo 3’ün Tanıtım Tarihi ve Resmi Görselleri Paylaşıldı