Netflix için reklam dönemi mi başlıyor? Şok açıklama

Netflix Rusya benzersiz bir taleple karşı karşıya

Popüler dizi, film ve belgesel içerik platformu olan Netflix için şok bir açıklama yapıldı. İşte detaylar!

Netflix için reklam dönemi mi başlıyor? Şok açıklama. Dünyanın en popüler dijital içerik platformu olan Netflix, rakip sayısının artmasıyla beraber daha zor bir viraja giriyor. Bildiğiniz gibi Türkiye’de Exxen ve Blu TV gibi platformlar Netflix’e rakip olmaya çalışıyor. Disney Plus’ın da yayına başlayacak olmasıyla beraber çok daha güçlü rakiplerle yarışacak olan platformun Finans Müdürü Spencer Neumann önemli açıklamalarda bulundu.

Netflix için reklam dönemi mi başlıyor? Şok açıklama

Daha önce reklam almayı defalarca reddeden Netflix yönetimi bu katı tutumundan geri adım atabilir. Yakın vadede böyle bir tehlike görünmese de ilerleyen zamanlarda reklam konusu tartışmaya açılacak gibi duruyor.

Netflix Rusya'ya rest çekti!

En azından Netflix Finans Müdürü Spencer Neumann tarafından yapılan açıklama, bizi bunu düşünmeye sevk ediyor. Neumann, gelecek yıllarda şirketin reklam alma fikrine karşı olmadığını ifade etti. Bir yatırımcı konferansında konuşan Neumann, şimdilik böyle bir planın olmadığını da sözlerine ekledi.

Netflix şu anda dünya genelinde 220 milyondan fazla bir kullanıcı kitlesine sahip. Ülkemizde de Türk yapımı orijinal içerikleriyle sevilen platformun yakın zamanda Rusya’dan çekildiği haberini duymuştuk. Squid Game ile tüm dünyadaki kullanıcı sayısını katlayan şirket, sektörün açık ara lideri konumunda olsa da reklam konusu biraz can sıkabilir. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Amazon, Rusya’daki gönderileri ve Prime Video erişimini askıya aldı