Abramovich’e şok: Chelsea kulübüne el konuldu!

chelsea

Birleşik Krallık Rus oligarkların mal varlıklarına el konulduğunu açıkladı. Tabii bu oligarkların arasında ünlü Rus milyarder Roman Abramovich de bulunuyor.

Abramovich’e şok: Chelsea kulübüne el konuldu! Rusya’nın Ukrayna işgali sonrasında yaşanan sıcak gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Savaş ile beraber yaptırım yağmuruna tutulan Rusya’ya bir yaptırım da Birleşik Krallık cephesinden geldi. Başbakan Boris Johnson, ülkede mal varlığı bulunan Rus iş insanlarının mallarına el konulduğunu duyurdu. Bu karar, Chelsea kulübünü satışa çıkaran Roman Abramovich’i de direkt olarak ilgilendiriyor.

 Abramovich’e şok: Chelsea kulübüne el konuldu!

Ortaya çıkan detaylara göre Abramovich’in Chelsea’yi satma planları şimdilik suya düştü. Ayrıca kulüp bundan sonraki süreçte bilet ve forma satışı yapamayacak. Chelsea maçlarına yalnızca kombinesi bulunan taraftarların alınacağı da gelen haberler arasında. Lig karşılaşmalarına ise özel bir lisans sayesinde çıkabilecek olan Chelsea, mağazalarını dahi açamayacak. Tüm alınan bu kararların ardından kulübün geleceği ise şimdiden merak ediliyor.

chelsea1

Bildiğiniz gibi Türk iş insanı Muhsin Bayrak, kulübü satın almak isteyen isimler arasında bulunuyordu. 2021 yılında şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşayan kulübün geleceği şimdilik pek parlak gibi durmuyor. Fakat savaşın bitmesi ve Rusya ile normalleşme adımlarının atılması her şeyi değiştirebilir. Umarız bir an önce Ukrayna’daki bu savaş durur ve masum insanlar evlerine geri dönebilir. Çünkü her şeyden önemlisi, savaşın sona ermesi ve normalleşmenin sağlanması.

Volkswagen Virtus Türkiye’de satışa sunulacak mı?