Dark 3. Sezon fragmanı sosyal medyayı salladı

Dark dizi

Dark 3. sezon fragmanı Netflix Türkiye’nin resmi YouTube kanalında yayınlandı ve sosyal medya bir anda karıştı.

Dark, Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından hazırlanan Alman menşeli bir dizi. Bilim kurgu – gerilim türündeki dizi, şimdiye kadar 2 sezon olarak Netflix’te yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Şimdi de sırada Dark 3. sezon var.

Dark 3. Sezon

“Almanya’nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.”

Dark 3. sezon Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte ülkemizde de büyük heyecan yaşandı. An itibarıyla Dark, Twitter Türkiye gündeminin üst sıralarında yer alıyor. Şimdiye kadar dizinin fragmanıyla ilgili yaklaşık 32 bin mesaj atıldı ve paylaşımlar arka arkaya geliyor.

Dark - 3. Sezon fragmanı geldi, Twitter Türkiye gündemi sallandı

“Her son aslında bir başlangıçtır. Her başlangıç da bir son. Dark döngüsü 27 Haziran’da tamamlanıyor” notuyla paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

İyi seyirler.

Netflix Hakkında:

Netflix, 190’dan fazla ülkede 183 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler

HUAWEI FreeBuds 3i inceleme