Netflix Valhalla Dizisi Hakkında Hatasını Açıkladı

Netflix Valhalla Dizisi Hakkında Hatasını Açıkladı

Netflix çok sevilen Vikings Valhalla dizisi hakkında yeni bir açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar.

Netflix Vikings Valhalla dizisi fazlasıyla sevilmişti ve görünüşe göre yapımcılar dahil herkes diziyi bitirmenin hata olduğunu düşünüyor. Yayın akışı devi Vikings devamı olan diziyi 3. sezonla sonlandırıyor ancak yayın verileri bunun yanlış bir karar olduğunu kanıtlıyor. Geçmişte şirket, dizileri çok erken sonlandırdığı için eleştirilmişti ve Vikings de bunun bir başka örneği olabilir. Bazen bir dizinin küçük ama sadık bir takipçi kitlesine mi yoksa geniş bir kitleye mi sahip olduğunu söylemek zor olabilir, ancak dizinin Netflix rakamları geniş bir kitleye ulaşıldığını gösteriyor.

 

Netflix Valhalla Dizisi Hakkında Hatasını Açıkladı2022’de gösterime giren Vikings: Valhalla, The History Channel’ın Vikings (2013-2020) filminin devamı niteliğinde. Orijinal dizi, Valhalla’ya kıyasla çok daha uzun sürmüştü. Altı sezon süren dizi çok ciddi bir hayran kitlesine sahipti. Valhalla, Vikings’ten bir asır sonrasına odaklanıyor, dolayısıyla orijinal dizideki karakterlerin hiçbiri yan dizide görünmüyor. Ancak tanıdık yüzlerin olmayışı izleyicilerin tepkisini olumsuz etkilemiyor gibi görünüyor ve yayın akışı devinin yayınlanan yayın verileri, Vikings: Valhalla’nın 3. sezonuyla sona erdiğinde çoğu kişinin hayal kırıklığı yaşadığını gösteriyor.

Resmi Netflix etkileşim raporuna göre, platformda izlenebilen Vikings: Valhalla’nın iki sezonu bir araya gelerek ABD’de en çok izlenen 10 TV şovu arasında toplam sekiz hafta geçirdi.

Wonka ’nın gökyüzünde bale sahnesi için aylarca hazırlık yaptı!