Anthony Hopkins Sosyal Medyada İtiraf Etti: ‘Yardım Aldım ve Hayatım Değişti’

Anthony Hopkins Sosyal Medyada İtiraf Etti: 'Yardım Aldım ve Hayatım Değişti'

Ünlü oyuncu Anthony Hopkins sosyal medyada yıllardır ayık olmasını kutladı. İşte tüm detaylar.

Anthony Hopkins, hayranlarına ayıklığının 48. yılını kutlamak için bir video mesajı paylaştı. Ünlü oyuncu 48 yıldır alkol almaması ile gurur duyuyor. Dünyaca ünlü oyuncu aynı zamanda hayranlarına Mutlu Yıllar diledi. Kuzuların Sessizliği ve Günden Kalanlar yapımlarıyla tanınan 85 yaşındaki oyuncu videoyu 29 Aralık Cuma günü Instagram’da yayınladı. Videoda“Merhaba, hepinize Mutlu Yıllar! Yeni Yılınız Kutlu Olsun, iyi eğlenceler. Akşamdan kalma olursan beni hatırla.” ifadelerini kullandı. 48 yıl önce alkol sorunu ile ilgili yardım aldığını da söyleyen oyuncu bu yardım sayesinde hayatının değiştiğini vurguladı.

Anthony Hopkins Sosyal Medyada İtiraf Etti: 'Yardım Aldım ve Hayatım Değişti'

Videoda: “Eğlenmenizi kıskanmıyorum ama yardıma ihtiyacınız varsa bunun da bir zamanı var” ifadelerini de ekledi. Anthony Hopkins, yılbaşı gecesi 86. yaş gününü kutlayacak. Yeni yılda iyi dilekler gönderme ve alkolizmle mücadele edenlere umut dolu mesajlar gönderme konusunda uzun süredir devam eden bir alışkanlığa sahip olan Anthony Hopkins, 2020’de The New York Times’a verdiği röportajda, 1975’te ayık olma kararına yol açan anı alattı.

Arizona’da bir otel odasında uyandığını ancak oraya nasıl geldiğini hatırlayamadığını anlattı. “‘O an, bunu durdurmalıyım çünkü ya birini ya da kendimi öldüreceğim’ diye düşündüm” dedi. “O andan itibaren hayatım yeni bir anlam kazandı.” Aktör her fıratta alkol bağımlılığı yüzünden zor zamanlar geçirenlerin yardım alması gerektiğini vurguluyor.

Wonka ’nın gökyüzünde bale sahnesi için aylarca hazırlık yaptı!