Netflix Games nedir ve nasıl kullanılır?

Netflix, iOS oyunlarını App Store üzerinden kullanıma sunacak

Netflix Oyunlarını artık iPhone’larda ve iPad’de oynayabilirsiniz. Şuan için sadece yetişkinlerin oynayabildiği bu oyunlar henüz çocukların kullanımına uygun değil.

Netflix Games nedir ve nasıl kullanılır? Netflix Oyunları artık tüm dünyadaki Apple iPhone ve iPad kullanıcıları için oynanabilir hale geliyor. Netflix, birkaç gün önce yalnızca Android cihazlardan başlayarak oyun dünyasına girmişti. Şimdi, ABD platform, Oyunların iOS kullanıcıları için de mevcut olacağını söyledi. Netflix, Games’i 2 Kasım’da beş mobil oyunla kullanıma sunmuştu:

Stranger Things: 1984 (BonusXP),
Stranger Things 3: The Game (BonusXP),
Shooting Hoops (Frosty Pop),
Card Blast (Amuzo & Rogue Games)
Teeter Up (Ayaz Pop)

 Bu oyunları oynamak için ek uygulama satın almanız gerekmiyor. Çevrimdışı da oynanabilen bu oyunlar artık iPhone’larda ve iPad’de oynanabilecek. Oyunlara yalnızca yetişkin profilleri erişebiliyor şu an için çocukların oynamasına izin verilmemiş durumda. Erişimi devre dışı bırakmak için PIN kullanabilirsiniz.

Netflix, mobil oyunları tüm Android abonelerine sunmaya başladı

Netflix Games nedir ve nasıl kullanılır?

Netflix oyun kütüphanesi için;

“Herkes için bir şeyler sunan bir oyun kütüphanesi oluşturmaya başlamak istiyoruz. Harika bir oyun deneyimi yaratmanın ilk günlerindeyiz ve Oyunlar lansmanı sırasında sizi bu yolculuğa çıkarmaktan heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Platform, Squid Game’in piyasaya sürülmesinden bu yana küresel olarak yükseliyor. ABD merkezli akış platformu, oyun ekosistemini zorlamak için Facebook’ta bulunan Mike Verdu’yu işe aldı. Görünen o ki Netflix, cihaz yapılandırmalarına bağlı olarak gelecekte yeni oyunlar geliştirecek ve piyasaya sürecek.

Facebook alışveriş konusunda yaratıcılık sınırlarını zorluyor