Netflix Fast Laughs özelliği geliyor! İşte detaylar

Stephen King Talisman romanı Netflix dizisi olacak!

Bazen Netflix’ten tek istediğimiz bizi güldürecek bir şeyler izlemektir. Hizmetin son mobil özelliği tam da bunu yapmak için tasarlanmıştır. Netflix Fast Laughs, stand-up gösterilerinin yanı sıra komedi şovları ve filmlerden kesilen kliplerin TikTok tarzı bir akış olacak.

Karantinalarla birlikte hayatımıza daha çok giren Netflix gelişmeye devam ediyor. Platformundaki komedi showlarından oluşan klipleri kısa kısa gösteren yeni bir özellik gelitor. Özellite kesilen kliplere tepki vermeniz için bir “LOL” düğmesi bile var. Önizlemelere benzer şekilde, klipler dikey olarak görüntülenecek ve otomatik olarak oynatılacak. Çeşitliliğe göre, özellik günde en fazla 100 klip içerecek. Kısa klipler 15 saniye kadar kısa bir sürede gösterime sunuacak. Bazı klipler ise 45 saniyeden bile uzun sürebilir. Bir klip ilginizi çekerse, gösterildiği diziyi veya filmi listenize ekleyebilir veya hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Netflix Fast Laughs özelliği geliyor! İşte detaylar

Netflix, bu özelliğe fazlasıyla önem veriyor. Fast Laughs’ın alt gezinme menüsünde kendi sekmesi olacak. Kliplerin bağlantılarını başka bir yerde paylaşabileceksiniz. Ancak bunları yalnızca aboneler izleyebilecek ve bunları kendi Netflix uygulamalarında açmalar gerekecek. Fast Laughs, ABD, İngiltere, Kanada ve Avustralya dahil olmak üzere İngilizce konuşulan ülkelerde kullanıma sunuluyor. Şimdilik yalnızca iPhone’da bulunuyor, ancak Netflix bu yılın sonlarında bir Android sürümünü test etmeye başlayacak. Çocuk profilleri özelliğe erişemez ve içerik olgunluk düzeyi ayarlarınıza göre klipleri filtreleyebilirsiniz. Özelliğin teaserına buradan bakabilirsiniz.

Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi! İşte detaylar