Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi! İşte detaylar

Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi!

Online dizi ve film izleme platformu Netflix Türkiye  üyelik ücretlerine zam yaptı. Pandemi döneminde daha çok tercih edilmeye başlanan platform Netflix zamları yüzde 30 ile yüzde 50 arasında değişiyor. Netflix’in Türkiye’de 3 milyon abonesi mevcut.

Netflix Türkiye hesabı zamlarla ilgili resmi bir açıklama yaptı. “Türkiye’deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için üyelik ücretlerimizi güncelliyoruz. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz. 4 Mart’tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik: Temel plan 26,99 TL, Standart plan 40,99 TL, Özel plan ise 54,99 TL. Her zaman olduğu gibi üyelerimiz kendileri için en uygun seçeneği sunduğumuz bu üç plan arasından tercih edebilecek.”

Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi!

Temel paket kullanıcıların tek bir cihaz giriş yapabildiği paket anlamına geliyor. Görüntü kalitesi ise bu paket için 480p olarak belirlenmiş. Standart olarak isimlendirilen pakete ise ve iki cihazdan giriş yapılabiliyor. Bu paket için görüntü kalitesi ise 1080p olarak karşımıza çıkıyor. Yüzde 50 zam yapılan özel isimli pakette ise 4 cihaza kadar erişim hakkı tanınıyor. Genelde tercih edilen bu paketin görüntü kalitesi ise 4K çözünürlükte. Ayrıca HDR desteği de mevcut. Youtube videolarını bile 480pde izlemeyi tercih etmediğimiz bir dönemde yaşadğımızı varsayarsak Standart paketin ilgi görmesi pek olası durmuyor. Netflix platformu genelde bir kaç kişilik oturumlarla kullanıldığı için yine en çok ilgi gören paket Özel olacaktır. Ancak zamlardan sonra kullanıcı sayısı düşer mi bekleyip göreceğiz.

Ekran kartı fiyatları neden arttı?