Netflix eski Samsung TV modellerinden desteğini kesiyor!

Netflix eski Samsung TV

Netflix eski Samsung TV modellerinden desteğini keseceğini açıkladı. Peki, bu destek neden ve hangi modellerden kesilecek? İşte detaylar.

Popüler dizi ve film platformu Netflix; bildiğiniz gibi telefon, tablet, bilgisayar, akıllı TV ve konsollarda uygulaması ile hizmet veriyor. Ancak Netflix, bugün yaptığı açıklama ile bazı Samsung TV modellerinden desteğini keseceğini açıkladı. Peki, bu destek neden kesilecek ve hangi Samsung TV modellerinde artık Netflix izlenemeyecek?

Netflix Witcher dizisini korku öyküsü mü yapacak?

Netflix cephesinden gelen açıklamaya göre; 2010 ve 2011 model Samsung TV modellerinde 2 Aralık 2019 tarihinden sonra Netflix uygulaması çalışmayacak. Teknik kısıtlamalardan dolayı bu desteği sonlandıracak olan Netflix, eski Samsung TV sahiplerini üzecek gibi görünüyor.

Netflix eski Samsung TV

Eğer eski model bir Samsung televizyonunuz varsa ve Netflix izlemeye devam etmek istiyorsanız; Apple TV ve Mi Box gibi akıllı TV çözümlerine yönelebilirsiniz. Özellikle Android cephesinde oldukça uygun modellerin olduğunu belirtelim. Netflix’in desteklediği televizyon, konsol ve diğer cihazlara buradan ulaşabilirsiniz.