Calvin Harris yeni Mac Pro kullanırken görüntülendi!

yeni Mac Pro

İskoçya menşeli DJ, söz yazarı, besteci ve prodüktör olan Calvin Harris, yeni Mac Pro kullanırken görüntülendi. Apple Calvin Harris’e torpil yapmış gibi görünüyor.

Apple, geçtiğimiz aylarda endüstriyel ve müzik alanında kullanılacak olan yeni canavarı olan Mac Pro’yu tanıtmıştı. Özellikleri ve havalandırma için mühendislik harikası tasarımı ile dikkat çeken Mac Pro, 2019 yılı bitmeden satışa sunulacaktı. Ancak bugün İskoçya menşeli DJ, söz yazarı, besteci ve prodüktör olan Calvin Harris’in Mac Pro’yu şimdiden kullandığı ortaya çıktı.

iPhone 11 Pro Max DxOMark puanı ile üzdü!

Calvin Harris‘in Instagram hikayesinde görüntülenen Mac Pro, kullanıma hazır olduğunun sinyallerini veriyor. Kasım ayı bitmeden satışa sunulacağını düşündüğümüz bu canavar giriş donanım özellikleri ile Türkiye’de 30.000 TL‘yi bulan fiyatlar ile satılacak.

yeni Mac Pro

1.5 TB’a kadar DDR4 RAM opsiyonu ile gelen bu canavarın kalbinde maksimumda 28 çekirdekli 2.5 GHz hızında çalışan Intel Xeon W işlemci yer alıyor. Grafik biriminde ise AMD Radeon Pro Vega II Duo yer alıyor. Tam bir render canavarı olan bu bilgisayar, en tepe yapılandırması ile Türkiye’de muhtemelen 100.000 TL civarında olacaktır.

Son olarak bu bilgisayarın ne oyun ne de günlük kullanım için olmadığını üst düzey işlerde çalışanlara hitap ettiğini belirtelim.