DOTA 2’ye Yeni Karakterler Geliyor

dota2 banner4

Dota 2’ye yeni ve özgün karakterlerin gelmesi planlanıyor. 

Dota 2 için ortaya çıkan yeni karakterler ile birlikte oyun bir önceki oyunda bulunan karakter sayısına adım adım yaklaşıyor. Bu noktada önümüzdeki günlerde Dota 2’ye yeni ve özgün karakterlerin geleceğini söylemek mümkün. Dota 2’ye gelen son kahraman ise Goblin Techies oldu.

 

dota2_father_of_dragons_por_dotapremierleague_2

 

Valve ekibinden Erik Johnson yaptığı açıklamada Dota 2 için yeni Kahramanlar yapmayı düşündüğünü aktardı. Johnson sözlerine Dota 2’nin öncelike Dota kadar karaktere ulaşmayı hedeflediğini söyledi. Bu hedef gerçekleştikten sonra ise Valve tarafından yapılacak karakterler oyuna eklenecekmiş.Erik son olarak “Dota asla durmaz” dedi.

Johson’ın Dota 2’ye eninde sonunda gelecek dediği karakterler ise şöyle; Arc Warden,Oracle,Pit Lord,Winter Wyvern,Techies. Johnson son olarak ise Dota 3’ün çok mantıklı bir seçenek olmadığını bunun yerine Dota 2’ye daha çok karakter getirmenin oyuncuları daha çok mutlu edeceğini düşündüğünü aktardı.

Dota 2’nin yeni karakterleri bir sonraki büyük güncellemede oynanabilir duruma geleceği de ihtimaller arasında yer alıyor.

Nokia’dan En Ucuz Akıllı Telefon!