Dota 2 Turnuvasında Dudak Uçuklatan Ödül

Dota 2den 10 Milyonluk Odul Havuzu

Ağustos ayında düzenlenecek olan The International turnuvasında kazanan Dota 2 kullanıcılarına verilecek ödül beklentilerin üstünde olacak gibi görünüyor.

Son yılların en popüler online oyunlarının başında gelen Dota 2‘nin en iyi kullanıcılarını karşı karşıya getiren The International turnuvası, her geçen yıl çıtayı daha da yükseltiyor. Dünyanın en büyük e-spor etkinlikleri arasında yer alan The International’ın bu yılki ayağı da son derece çekişmeli bir mücadeleye sahip olacak gibi görünüyor. Zira turnuvanın kazanına verdiği ödülü her geçen yıl biraz daha arttıran Valve, bu yıl ödülü katlamaya hazırlanıyor.

dota-2-cheats

Aylık 10 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaşan Dota 2‘nin yapımından sorumlu olan Valve Corporation bugün yayınladığı açıklamayla, 10 gün önce açılan ödül havuzunda şimdiden 7.5 milyon dolara ulaşıldığını duyurdu. Ağustos ayında düzenlenecek olan The International 2015‘in kazananına verilecek olan ödüle satın aldıkları biletlerle katkıda bulunan kullanıcıların oluşturduğu ödül havuzunda amaçlanan rakama 10 gün gibi kısa bir sürede ulaşılmış olması, neredeyse 90 gün daha açık kalacak olan havuzdan beklenenden çok daha yüksek bir ödülün çıkabileceğini düşündürdü.

Nokia Yeni Telefon Geliştirdiğini Doğruladı