Netflix heyecan verici “canlı yayın” projesini duyurdu

Netflix heyecan verici "canlı yayın" projesini duyurdu

Netflix, Chris Rock’ın platformda canlı yayınlanacak olan ve türünün ilk örneği stand-up özel programı Selective Outrage için tarih verdi. Yapım iki aydan biraz daha uzun bir süre içinde yayınlanacak. İşte detaylar.

30 saniyelik ön izleme, Rock’ın yeşil bir odadan kameraya bakmasıyla açılıyor, ardından ekran dışındaki bir figür kapıyı çalıyor ve ona izleyicilerinin “hazır” olduğunu söylüyor. Rock, daha sonra mekanda yürüyor  ve sahneye çıkarken,  bunun “dünya çapında ilk canlı etkinlik” olduğunu belirtiyor. Chris Rock: Selective Outrage, Birleşik Krallık izleyicileri için 4 Mart Cumartesi günü saat 22:00 ET’de veya 5 Mart Pazar günü BST saat 3’te canlı olarak yayınlanacak. Netflix tarafından fragmanla birlikte paylaşılan bir tanıtım yazısına göre, fragmanda herhangi bir düzenleme veya kesinti olmayacak.

Netflix heyecan verici "canlı yayın" projesini duyurdu

Aşağıdaki teaser’a bir göz atabilirsiniz. Selective Outrage, Rock’ın yedinci yayınlanan özel komedisi ve Netflix’teki ikinci prömiyeri olacak. İlki, Bo Burnham tarafından yönetilen ve 2018 yılının Şubat ayında vizyona giren Tambourine idi. Bu özel etkinlik aynı zamanda, selefi olan HBO özel programı Kill The Messenger ile 2008 yılının Eylül ayında tam on yıl içindeki ilk gösterimi oldu. Yayın akışı devi canlı yayın projesi ile ilgili oldukça heyecanlı ve bu kapsamda daha fazla projenin yer alması da söz konusu olabilir. Beklentiler karşılanacak mı göreceğiz.

Sony Honda ortaklığının ilk otomobili tanıtılıyor, biri araçta PS5 mi var dedi?